privé en/of werkgerelateerde klachten

Het kan zijn dat je (tijdelijk) klachten ervaart in je privé leven en/of met je werk. Tijdens de intake komt er duidelijkheid wat de aard van je klachten zijn en welke aanpak het best gekozen kan worden om je te helpen. We spreken hierna af of er vervolggesprekken komen en hoe deze eruit komen te zien of dat het verstandiger is dat je doorverwezen moet worden. Schroom niet om een afspraak te maken en soms kan één gesprek je al goed vooruit helpen.

Je kunt voor een individuele afspraak terecht op de locaties in Haaksbergen en Enschede.

Op mijn website kun je informatie vinden over het zorgaanbod en kennis met me maken via de pagina “Praktijkinfo . Hier vind je tevens een overzicht van het zorgaanbod. Enige informatie kan vaak vooraf aan een gesprek al heel prettig zijn. Twijfel je ergens over, whatsapp, bel of neem gerust contact op middels het contactformulier. Heb je een klacht die niet genoemd is, geen punt, kom rustig met je vragen.

Voor individuele klachten, werkgerelateerde klachten, onbegrepen psychosomatische klachten, maar ook voor problemen in je relatie kun je een afspraak maken.

Ieder heeft zo zijn eigen verhaal en dat maakt je als mens uniek en bijzonder.
Ik sta voor je open zoals je bent.

Neem contact op