Corinne

Mijn naam is Corinne Holtkamp-Kleine en ik ben in 1962 geboren in Enschede. Mijn opleidingen liggen in de Toegepaste Psychologie met specialisatie Arbeid- en Gezondheidspsychologie (BSc), in de Arbozorg, Bedrijfscounseling (preventie voor en behandeling bij ziekteverzuim), Human Resource Management, Sociale Wetenschappen (Arbeid en Organisatie), Medische Basiskennis, de Gezondheidszorg (HBO-V), EMDR therapie,
MSc master Gezondheidspsychologie i.o. en voldoe aan de eisen die door de zorgverzekeraars aan complementaire behandelaars verplicht zijn gesteld.

Ik zet me in om mensen weer optimaal te laten functioneren waarbij doelgerichte preventie en interventie centraal staan.
Mijn werkterrein is gericht op individuele psychologische zorg, relatieproblematiek, bedrijfspsychologische zorg en coaching.

 

Karin

Mijn naam is Karin Hermelink, ik ben toegepast psychologe met specialisatie ontwikkelingspsychologie en geregistreerd bij de SKJ, NFG, RBCZ en Kabiz. Bij een grote jeugdinstelling in Twente heb ik een aantal jaren in loondienst gewerkt. Hier heb ik veel kennis opgedaan met het werken met jeugd, met hechtingsproblematiek, systemisch werken, begeleiding bij emotieregulatie, verminderd zelfvertrouwen en verwerking van scheiding ouders. Het werken met jongeren geeft me veel voldoening en zie ik als een uitdaging.
Jongeren zijn welkom voor een behandeling in de leeftijd vanaf 16 jaar.

Arend

Arend Wissink, waarnemend psycholoog

Bel gerust voor vrijblijvende informatie of voor een afspraak.
CONTACT
Neem contact op